fbpx

Vážené a milé dámy, vítám vás na našem White Sage blogu. Na tomto místě s vámi budu sdílet myšlenky spojené s tvorbou pro mou značku, připravované novinky a také doufám, že spolu vytvoříme prostor pro sdílení vašich reakcí a zpětných vazeb, které jsou pro mne v tvorbě hnacím motorem.
Srdečně, Dominika

~ Ohlédnutí ~

Minulý rok byl bezesporu rokem velkých změn. Změn navenek i uvnitř. Změnil se nám pohled na sebe i na svět kolem nás. Vystoupili jsme ze zóny komfortu a ocitly se v prostoru velkých nejistot. Najednou bylo jen na nás jak tento čas uchopíme a zda z něj vytvoříme něco, co pro nás muže mít daleko hlubší hodnotu. Pro mě to byl rok změn nevídaných. Má profese utichla a musela jsem čelit jednomu ze svých největších strachů. Herectví a práci v divadle jsem vždy vnímala jako své poslání, bez kterého si neumím představit svůj vnitřní svět. Jako každý strach, tak i ten můj mi dal v začátku velkou lekci a já jsem se díky němu posunula mílovými kroky blíže k daleko větší svobodě. A také jsem se s plným odhodláním vrhla do své druhé milé činnosti. White Sage. Volného času jsem měla dříve poskromnu a nyní jsem ho získala nespočet. Proto minulý rok na jaře vzniknul velký projekt a rozšíření sortimentu WS o ratanový nábytek pro děti, o kterém bych vám chtěla povědět více následujícím článku.

Ratan ~ kousek sluníčka v dětském pokojíčku ~

Kolekcí ratanového nábytku se rozšířil náš sortiment letošní rok a přírůstek to je velký. Protože nejen v módě je třeba klást důraz na myšlenky životního prostředí a adekvátní etické podmínky. Mým záměrem je vždy tvořit s myšlenkou udržitelnosti, ale hlavně v kombinaci kvality a krásy oku lahodící 🙂 Náš ratanový nábytek toto vše propojuje a navíc přináší do každého dětského pokojíčku kousek tepla a sluníčka. Každý kus je pro nás tvořen osobitě s řemeslnou zručností. Díky tomu se z každé kolébky pro miminko, postýlky, či kočárku pro panenky stává originál, který v každé rodině započne svůj nový, dlouhý příběh.

~ Za vaše zpětné vazby upřímně děkujeme ~

Nikola Krejsová
Nikola Krejsová
Read More
White Sage je skvělá značka s DOKONALOU FILOZOFIÍ! Pokud jen na chvíli váháte, tak už opravdu nemusíte! 🙂 Udělejte si radost, stojí to zato! 🙂
Klientka Jana
Klientka Jana
Read More
Nedávno jsem si objednala KIMONO MAHI a jsem naprosto nadšená! Opravdu kvalitní práce a příjemná látka. Objednávka opravdu nádherně zabalená - s láskou! Už se těším na další radost do skříně 🙂
Previous
Next

Přihlaste se k odběru White Sage newsletteru

Zadejte svůj e-mail a zůstaňte informovaní o všech novinkách, které se ve světě White Sage odehrávají